toulouse

Tarikan Toulouse, Kehidupan Malam, Membeli-belah, Hotel dan Eurostar ke Toulouse

Anda mesti merancang percutian dan menentukan destinasi anda. Kawan-kawan jika anda ingin menghabiskan percutian yang tidak dapat dilupakan anda mesti mengunjungi Toulouse. Pemandangan kawasan pinggir sungai yang menakjubkan menjadikan hidup anda membeku. Ia adalah bandar yang indah di bandar Barat Daya. Sungai Garonne menambah keindahan bandar. Ia dikenali sebagai Ville Rose (Pink City) Perancis. Bandar ini merupakan rumah bagi pelbagai industri Elektronik, Aerospatiale, pusat angkasa Nasional. Ia adalah bandar ke-4 terbesar di Perancis. Bandar ini diperkaya dengan masa lalu dan sejarah yang kaya. Seiring dengan kemajuan budaya kota ini berkembang ke arah dunia teknologi tinggi.

Toulouse Oleh Eurostar

Gambaran sebenar XE88 Toulouse akan memaksa anda untuk mengunjungi bandar. Eurostar adalah kaedah terbaik untuk sampai ke sana. Tempah tiket anda dalam talian dan jangan buang masa anda. Pergi dan kemas tiket anda dengan lebih cepat supaya anda dapat menaiki kereta api Eurostar dari St Pancras International Station London ke Paris dan kemudian dari Paris ke Toulouse.

Tarikan di Toulouse

Sebaik sahaja anda sampai di sana, anda akan menemui keindahan di sekeliling anda. Dari pagi yang segar hingga kehidupan malam yang menggegarkan, kehidupan di Toulouse sangat mengagumkan. Terdapat banyak tempat untuk dikunjungi pada waktu siang. Anda dapat menikmati masa anda bersama keluarga dan rakan di gereja, pantai, muzium, galeri seni, taman dll.

Toulouse Capitole : – Ia adalah pusat bandar. Pemandangan bahagian dalam tempat ini dipenuhi dengan karya seni yang mengagumkan. Ini adalah bangunan dan terdapat banyak kafe dan restoran di sekitar tempat ini.

Purpan : – Ini adalah bukti sejarah dan budaya Rom. Ia benar-benar tempat yang indah untuk dikunjungi.

Musee des Augustins : – Ini adalah galeri seni yang indah di bandar ini. Ia mempunyai banyak lukisan dan seni seniman terkenal di rantau ini.

La Cite de I’Espace : – Ini adalah planetarium yang inovatif. Ia mempunyai pelbagai bilik kawalan tiruan dan perkara-perkara yang berkaitan dengan sains dan teknologi.

Theatre du Capitole : – ia adalah dewan pawagam yang terkenal dan juga bangunan seni bina.

Cathedrale St- Etienne : – Ini adalah tempat di mana anda dapat dihubungkan dengan kekuatan tertinggi dan dapat merasakan ketenangan jiwa.

Muzium Sejarah Alam / Taman Botani : – Ini adalah tempat yang baik dan berpengetahuan untuk kanak-kanak dan orang dewasa juga. Ia menunjukkan contoh flora yang indah.

Hotel dan resort

Anda boleh mencari pelbagai jenis hotel dan resort di sekitar bandar, tetapi kaedah termudah untuk menempah hotel anda melalui tempahan dalam talian Eurostar. Eurostar menjaga anda dan akan memberikan anda hotel terbaik dengan harga yang sangat ekonomi.

Berita baiknya ialah, anda dapat menjimatkan wang anda semasa menempah tiket kereta api dan hotel anda bersama melalui tempahan dalam talian Eurostar.

Hotel Le grand Balcon

Hotel saint Sernin

Hotel Athenee

Hotel du Taur

Grand Hotel Raymond

Pusat Pullman Toulouse

Hotel St Claire

Novotel Toulouse

Kehidupan malam Toulouse

Nights of Toulouse sangat glamor. Anda boleh menikmati acara dan permainan sepanjang malam, selain itu malam romantis di Toulouse juga menakjubkan. Terdapat banyak kelab malam, bar, disko, kasino, pub dan lain-lain untuk mempunyai malam yang bergetar.

Kafe Classico

Katak dan Rosbif

Restoran Kafe La Maison

Orang Mulligans

Harmonia Mundi

Gibert Joseph

Anak dara

Membeli-belah Toulouse

Berbelanja di Toulouse adalah pengalaman yang indah. Pasar-pasar jalanan ada di sana yang akan mengurus wang anda dan memberi anda perbelanjaan yang dianggarkan. Terdapat juga pusat membeli-belah dan kompleks besar di mana anda boleh menikmati membeli-belah bertaraf tinggi dan bergaya. Anda boleh membeli banyak barang sejarah dan rakyat dari bandar sebagai kenangan percutian anda.

Cabang Ombres

Fnac

Rupa baru- Capitole

Mim- Bonnefoy

Patinoire Fraternite

Esplanade Occitane

Fleuree de Pastel

Leave a Reply

Your email address will not be published.