Tinjauan Orang Dalam Dalam Katalog Sukan Holy Moo Games Malaysia Mega888

Slot Mega Moolah Progressive Microgaming adalah beberapa permainan slot video dalam talian yang paling kerap dimainkan mengenai dalam talian hingga hari ini. Bertanggungjawab untuk beberapa jackpot terbesar mereka dalam talian, Super moo-lah (atau bahkan “MM”) adalah penukar permainan untuk banyak pelanggan permainan dalam talian. MM adalah slot video tradisional dan telah wujud selama bertahun-tahun; jackpotnya dibuat daripada empat permainan MM yang beroperasi di sekitar katalog portal perjudian Microgaming:

Mega Moo-lah 5 Reel Drive

M-M’s 5 Reel Drive hanyalah slot klip video perjalanan Amerika Syarikat bertema tahun 1950 yang mempunyai 5 Reels dan 1-5 Paylines. Seperti banyak slot video yang lain, perlawanan ini merangkumi wilds, scatter dan layar bonus di mana orang mempunyai kemungkinan untuk memperoleh¬†mega888 apk Jackpot Progresif yang terkenal. Pertandingan ini sangat menghiburkan. 5 Reel Drive mempunyai 4 jackpot progresif yang dapat menjadi milik anda dengan satu klik butang putar ini, perlawanan memberikan pemain 10 putaran percuma di mana kemenangan akan digandakan dengan 5. Sekiranya anda menyukai visi mesin-mesin Amerika lama yang hebat itu, contohnya Transam, trak drag Peterbilt dan Corvettes, maka perjalanan 5 Reel adalah permainan anda untuk anda.

Mega Moo-lah Adakah

Persembahan ke-2 siri ini membawa pemain permainan dalam perjalanan ke Mesir Kuno, memberi salam kepada dewi ibu dan ciptaan, Isis. Permainan khusus ini benar-benar mesin 5 gulungan, 25 slot pembayaran, dan hanya seperti 5 Reel Drive yang disebutkan di atas, mempunyai sejumlah simbol liar, penyebar dan simbol pengganda. Ciri putaran percuma memicu hingga 30 putaran percuma yang anda perlukan adalah 3, 4 atau 5 helang yang dipaparkan di 5 slot paling banyak. Sebaik sahaja jackpot Mega telah dimenangi, maka jackpot bermula pada minimum 1 000-000!

Mega Moolah Musim Panas

Momen musim panas adalah slot bertema percutian M M. Perlawanan, seperti semua pasukan berkuda yang tersisa, adalah slot progresif empat peringkat, yang bermaksud bahawa anda dapat menentukan jackpot maju mana yang harus dipilih. Slot ini merangkumi liku-liku biasa, simbol gila dan penyebaran dan menentukan penglihatan barang-barang hebat dalam kehidupan: berlian, jongkong emas dan juga banyak buah-buahan lezat. Bersama dengan 5 gulungan dan 9 garis gaji, anda akan mendapat banyak peluang menguntungkan dengan cara anda sendiri.

Mega Moo-lah Classic

Mega moo-lah, seorang diri, masih merupakan permulaan francais konsol M-M. Pertandingan itu mempamerkan motif safari Afrika dengan beberapa makhluk Afrika yang digambarkan dengan indah berputar bersama dengan gulungannya. Ini adalah slot video 5 Reel, 25 Payline yang biasa menggunakan peluang jackpot inovatif. Sekali lagi, seperti judul permainan lain yang dipamerkan dalam hal ini, M M memiliki semua bahagian, yang menjadikannya pendukung terkenal dalam ceruk permainan internet. Pertandingan ini juga terdiri daripada pusingan bonus, pengganda dan putaran percuma yang pastinya sepadan dengan kemenangan anda.

Katalog permainan video Mega Moolah boleh diambil di mana-mana portal berkuasa Microgaming dalam talian. Anda akan dapat menemui keempat-empat permainan di bawah bahagian Progressive Jackpot di menu permainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.